Markilux Onderglas Schermen

De perfecte zonwering voor in uw serre of onder uw terrasoverkapping.

Markilux Onderglasschermen

Markilux zonweringen worden gekenmerkt door een uniek en prachtig design, met de modernste technische eigenschappen.
Ook op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid zijn markilux zonweringen onovertroffen.

Onderglaszonweringen zijn zonweringen die onder het glazen dak van een serre of terrasoverkapping worden bevestigd. De zonwering wordt onder het glas bevestigd omdat het meer gaat om bescherming tegen verblinding en UV-straling dan om bescherming tegen warmte. Een positief neveneffect: het zonweringdoek vermindert geluid en blijft langer schoon.
Tegelijkertijd zorgt de textiele sfeer voor meer wooncomfort. Beschermd onder het glas kan wind nauwelijks schade toebrengen aan een onderglaszonwering. Daarom is het design delicater dan sommige bovenglaszonweringen, is het over het algemeen minder duur en kan het langer uitgerold blijven.

De onderglaszonwering kan elektrisch of met een handslinger worden bediend. Extra LED-Lines en LED-Spots zorgen ook ’s avonds voor een mooi licht op het terras. De onderglaszonwering is geschikt voor open glazen terrasoverkappingen en ook voor serres met goede ventilatie. Wie extra zonwering wil om ook zijwaartse zonnestralen te weren, kan de zonwering aanvullen met Volant-Plus.

BOVEN OF ONDER?

Heeft u een serre of terrasoverkapping en bent u op zoek naar een zonwering? Wilt u weten of een bovenglaszonwering of een onderglaszonwering geschikter is? Welke zonwering voor u geschikt is, hangt af van de eisen waaraan uw zonwering moet voldoen.
In sommige gevallen bepalen echter ook de bouwkundige omstandigheden van uw serre of terrasoverkapping of een onder- of bovenglaszonwering voor u geschikt is.

  • Voordelen van zonwering onder het glas:
  • Het zonweringdoek is in alle omstandigheden perfect beschermd tegen weersinvloeden.
  • Extra functies zoals verlichting en Volant-Plus zorgen voor een gezellige sfeer.
  • Volant-Plus kan gebruikt worden als verticale zonwering of als privacyscherm.