Markilux Cassette Schermen

Uit te breiden met diverse opties.

Markilux Cassetteschermen

Markilux cassette-zonneschermen zijn ontworpen als zonwering. Ze bieden schaduw op terrassen, balkons, dakterrassen of open ruimtes. Bij lichte regen zijn cassette-zonneschermen geschikt als terrasoverkapping. Onder het opgespannen zonweringdoek wordt een beschermde ruimte gecreëerd. Naast UV- en regenbescherming slaat het uitgetrokken zonweringdoek ’s avonds ook de warmte van de dag op.

Naast de oorspronkelijke functie van zonwering kunnen cassetteluifels worden uitgebreid met verschillende opties die positieve voordelen opleveren voor de gebruiker.

VOORDELEN:

In ingeschoven toestand omsluit de cassette het zonweringdoek en de techniek volledig en beschermt deze perfect tegen weer en wind.

Het grootste voordeel van Markilux cassette-zonneschermen is de veelzijdigheid in design met een constant hoge kwaliteit. Wand-, plafond- of dakspantmontage – welke montage voor u ook geschikt is, de Markilux terras- en balkonzonweringen passen zich aan de architectuur van uw huis aan.

Naast de voor u ideale bevestiging kunt u natuurlijk ook de grootte van uw markies individueel bepalen. Verschillende breedtes en uitsteeksels zijn mogelijk. Met gekoppelde cassette-zonneschermen kunnen ook grotere zonweringen worden gerealiseerd.