Aura Glazen Schuifwanden

Geheel af te stemmen op uw wensen en passend bij uw woning.

Ultiem buitengevoel

De glazen panelen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte- en breedtematen. Ze kunnen in twee tot zes sporen lopen en hebben geen omlijsting. Daarmee bieden ze een onbelemmerd uitzicht op uw tuin. Daarnaast beschermt een glazen schuifwand ook tegen weer en wind. Zo geniet u, óók met minder mooi weer, van het ultieme buitengevoel. En wanneer de weersomstandigheden het toelaten, opent u de panelen eenvoudig.

Balkonbeglazing

Onze glazen schuifwanden zijn ook uitermate geschikt voor balkonbeglazing. Een glazen schuifwand op uw balkon zorgt ervoor dat u ook langer kan genieten van deze buitenruimte en tóch de vrijheid behoud om te kiezen u of de wanden openzet of dicht laat.

Glaspanelen accessoires

Naast standaard glaspanelen heeft Quafera ook glaspanelen met een geslepen en gepolijst handvat gat van 50mm in haar assortiment. Daarbij wordt automatisch een bijpassend tweezijdig indraai handvat meegeleverd. Dat zorgt voor een glaswand met perfecte afgewerkt en luxe handvat. De glazen schuifwanden kunnen optioneel voorzien worden van accessoires zoals plakhandgrepen en borstels.

KENMERKEN:

Glasbreedte

640/820/980/1040 mm

Aantal sporen

2/3/4/5/6-spoors rails

Glasdikte

10mm

Inbouwhoogte

2000/2100/2150/2200/2250/2300/2400/2500 mm