Aluminium Panelen

De perfecte basis voor jouw creativiteit

Aluminium Panelen

Uniek in het assortiment van Quafera zijn Grillo panelen. Dit zijn lichtgewicht, aluminium onderdelen die jouw buitenleven verrijken. De panelen zijn stapelbaar, gemakkelijk te monteren en voorzien van klikprofielen. Het duurzame en flexibele karakter zorgt ervoor dat je de Grillo panelen op verschillende manieren kunt toepassen.

Ze kunnen dienen als schuttingdelen voor meer privacy, of als erfafscheidingen. Maar ook kun je er bloembakken, of een fraaie aluminium ombouw voor jouw container van maken. Kortom: je creativiteit wordt volop geprikkeld met de aluminium panelen.
Het duurzame en flexibele karakter van de Grillo panelen biedt eindeloos veel mogelijkheden

KENMERKEN:

De Grillo panelen zijn verkrijgbaar in vier verschillende RAL kleuren (RAL9005, RAL7024, RAL9016 en RAL9001). Hiermee vormen de panelen een perfecte toevoeging aan jouw overkapping.
Zo kun je bijvoorbeeld de zij- of achterwand geheel in stijl met jouw terrasoverkapping afsluiten voor beschutting en bescherming tegen de wind. Ook kun je de onderkant van jouw overkapping ermee afsluiten en voorzien van bijvoorbeeld ingekorte glazen schuifwanden voor een mooie look.

Het bewerkbare karakter van de panelen is te vergelijken met de mogelijkheden die hout biedt. Wat je met hout kunt realiseren, kun je hiermee ook. Alleen dan duurzamer, waardoor je er weinig onderhoud aan hebt. Met de aluminium panelen van Quafera geniet je van eindeloze mogelijkheden om jouw buitenleven een unieke uitstraling te geven.