Led Verlichting

Voor elk moment de juiste sfeer creëren.

Led Verlichting

Een etentje met familie of vrienden, een boek op de loungebank of een spelletje met het hele gezin? Met sfeervolle buitenverlichting geniet u ook ’s avonds nog optimaal van uw terras. Onze dimbare LED-inbouwspots worden geleverd mét afstandsbediening. Wel zo comfortabel als u in een goed boek zit.

KENMERKEN:

De LED verlichting van Quafera is geschikt voor houten en aluminium veranda’s. De inbouwspots zijn verkrijgbaar in sets van 6, 8, 10 of 12 dimbare LED inbouwspots (3 watt), inclusief bijbehorende parallel LED transformator met connector en afstandsbediening.
Tevens is het mogelijk om deze te krijgen met een Somfy aansturing.

De standaard Quafera inbouwspots hebben een IP-waarde van 65 (IP-65).
Dit betekent dat ze volledig bestand zijn tegen stof en spat/spuitwater.
De spots hebben een kleine inbouwmaat (30 mm) en een geschikte hoogte (37 mm) en diameter (36 mm), waardoor deze spots in vrijwel iedere veranda passen.
Verder heeft iedere spot heeft 5 meter kabel en mocht dat niet genoeg zijn dan kun je er een verlengsnoer bijbestellen.
De kabels van de inbouwspots zijn dubbelgeïsoleerd, waardoor deze goed zijn beschermd.

Naast de inbouwspots ontvang je een afstandsbediening en LED transformator met parallel connector. De transformator zet de inkomende 230 volt om naar laagspanning. De parallel connector zorgt ervoor dat je de inbouwspots kunt inpluggen op de transformator. Met de afstandsbediening kun je de inbouwspots aan- en uitzetten en de spots dimmen.