Aura Bronze

Op stijl, smaak en voorkeuren af te stemmen.

Aura Bronze

De Aura Bronze terrasoverkapping is tot in de perfectie afgewerkt.
Deze overkapping biedt een breed scala aan keuzes.
Zo kiest u voor een ronde of klassieke siergoot en vierkante staanders. U kunt de Aura Bronze afstemmen op uw stijl, smaak en voorkeuren. U zorgt voor een perfecte match met uw huis en tuin.

KENMERKEN:

Standaard is de Aura Bronze leverbaar in een breedte van 4, 5, 6 en 7 meter uit één stuk. De overkapping is standaard beschikbaar met een uitval van 2.5, 3, 3.5, en 4 meter. Het is uiteraard mogelijk alle afmetingen op maat te laten maken. Onze monteurs Jortimo en Rob ten Haaf zijn gespecialiseerd in maatwerk.

Door het modulaire systeem is het mogelijk het model Aura Bronze passend in elke situatie en iedere stijl te creëren. Deze terrasoverkapping is verkrijgbaar in de kleuruitvoeringen verkeerswit structuur (RAL9016), zwart (RAL9005) en antraciet structuur (RAL7024). Polycarbonaat dakbedekking is standaard uitgevoerd in opaal.

Optioneel kan deze overkapping worden uitgebreid met diverse accessoires, zoals bijvoorbeeld een zijspie, zijwand, glazen schuifwand of LED verlichting. Kijk bij onze accessoires voor meer informatie.