Aura Platinum

Strak, robuust en karakteristiek.

Aura Platinum

Betaalbare luxe overkapping met een glazen dak.
Geniet van de perfecte lichtinval. En kijk onder uw overkapping naar bomen, vogels en sterren.
De Aura Platinum: Een verrijking van uw buitenleven en een gevoel van pure luxe.

High End

De Aura Platinum is een high-end aluminium terrasoverkapping met een staal verstevigd gootprofiel. Dat maakt het mogelijk deze overkapping uit te voeren met een dak van gelaagd helder veiligheidsglas. Hierdoor geniet u van de perfecte lichtinval en ziet u haarscherp wat zich boven u afspeelt. Van fluitende vogels, tot het dansen van de bladeren in de boom.
Pure luxe en een verrijking van uw buitenleven.

KENMERKEN:

Standaard is de Aura Platinum leverbaar in een breedtemaat van 4, 5, 6 en 7 meter uit één stuk. Net als de Aura Bronze kan de Aura Platinum ook gekoppeld worden. Hiermee kunt u de overkapping verbreden naar uw wens. De Aura Platinum heeft een uitval van 2.5, 3, 3.5 of 4 meter diep.

Deze terrasoverkapping is verkrijgbaar in de kleuruitvoeringen verkeerswit structuur (RAL9016), zwart structuur (RAL9005) en antraciet structuur (RAL7024). U kunt kiezen voor een ronde of klassieke siergoot en vierkante staanders.

Optioneel kan deze overkapping worden uitgebreid met diverse accessoires, zoals bijvoorbeeld een bijvoorbeeld een zijspie, zijwand, glazen schuifwand of LED-verlichting. Kijk bij onze accessoires voor meer informatie.