Aura Verticale Windschermen

Onderscheidende scheiding.

Aura Verticale Windschermen

Met het innovatieve Windscherm beleef je buiten. Keer op keer geniet je van een uitzicht zo helder als glas.
En profiteer je van de ideale afscheiding. Of er nu wel of geen wind staat. Of het nu weer of geen weer is.

De Windschermen zijn voorzien van een unieke verticale schuif technologie. Dat zorgt voor een makkelijke handmatige bediening.
Simpelweg ‘klik’ je het scherm open en net zo eenvoudig schuif je het systeem naar beneden.
Te bestellen in de kleuren antraciet, verkeerswit en zwart.

Maak een onderscheidend statement op jouw horecaterras met bloembakken. Bloembakken brengen een natuurlijke, ontspannen sfeer, zuiveren de lucht en bieden privacy met een groene barrière. Benadruk jouw thema en concept, verfris op warme dagen, en creëer een naadloze overgang tussen terras en natuur. Ontdek de veelzijdige voordelen van plantenbakken en maak jouw terras een onvergetelijke ervaring.

Stabiel en stevig

Ondanks het slanke aanzicht, zijn de profielen voorzien van een flink gewicht. De montagevoeten zijn eenvoudig te monteren aan de onderconstructie. Daarnaast maken we gebruik van 8 millimeter gehard veiligheidsglas.

Minimilistische scheiding

Dankzij het minimalistische design geniet je van een uitzicht zo helder als glas. Alle profielen zijn slank in aanzicht en zo goed mogelijk weggewerkt.

Geen stroom nodig

Doordat de bediening handmatig verloopt, is er geen elektriciteit nodig. De installatie verloopt eenvoudig, je zet hem easy waterpas en in de richting die jij wilt.

Makkelijke installatie

Plug and play zijn sleutelwoorden voor dit ontwerp. Dat betekent dat de installatie eenvoudig verloopt. Probleemloos zet je het windscherm waterpas én in de richting die jij wilt. Bovendien is er geen elektriciteit nodig, dankzij de eenvoudige handmatige bediening.