Steel-look

In no-time een blikvanger.

Steel-look

Je hebt blikvangers. En blikvangers. Dit is de meeste recente. Met de Fiano-Steel-look glasroedes creëert u de perfecte combinatie tussen een huiselijke sfeer en het buitenleven gevoel.
De glasroedes kenmerken zich door een combinatie van strak design en een ruimtelijk karakter.
Het fraaie lijnenspel zorgt voor een speelse lichtinval. In combinatie met de zwarte look, voegt u hiermee een moderne uitstraling toe aan uw overkapping of tuinkamer. In no-time.

Een stijlvolle oplossing. De steel-look glasroedes geven uw glaswand(en) het robuuste uiterlijk van staal, met de voordelen van aluminium materiaal. Het is licht, duurzaam en gaat jarenlang mee.
Zo heeft u iedere keer opnieuw plezier van de trendy uitstraling in uw complete tuinkamer. U kunt de Steel-look bovendien afstemmen up uw voorkeuren. De zwarte glasroedes zijn gemakkelijk via een aansluitend u-profiel aan beide zijden van de glaswand te plaatsen. De horizontale roedes voegt u naar eigen wens toe. Zo kunt u kiezen voor een verdeling van twee, drie of vier vakken. En om het af te maken, kiest u voor een fraai indraai handvat. Geheel afgestemd op de look van de glasroedes.

In een handomdraai

Indien uw tuinkamer reeds voorzien is van glaswanden, kunt u deze steel-look toevoegen. Het systeem is geschikt voor alle hoogte- en breedtematen glas. Ongeacht het merk. De steel-look is flexibel en volledig op maat te maken. Het enige vereiste is een glasdikte van 10mm. Hierdoor is er geen enkele aanpassing nodig op de bestaande glaswand en kan dit duurzame systeem in een handomdraai geplaatst worden. Met de Steel-look geeft u in no-time een bijzonder stijlvolle touch aan uw tuinkamer of overkapping.

Tip: Kijk naar een passende overlapping van de glaswanden om het steel-look systeem het beste uit te laten komen.