Rainbow Screens

Populaire zonwering gemonteerd aan buitenzijde van het raam.

Rainbow Screens

Een screen is een moderne zonwering, die is gemonteerd aan de buitenzijde van het raam. Daarbij zijn er vele mogelijkheden. Screens zijn in de loop der jaren steeds populairder geworden omdat ze makkelijk zijn in gebruik,
ze relatief weinig onderhoud vergen en van hoge kwaliteit zijn.

Een elektrische screen kan het beste worden omschreven als een praktische én prachtige vorm van een zonweringssysteem dat in de zomer de warmte buiten houdt en ongewenste inkijk tegen gaat.

Screens worden in Nederland met de jaren populairder en populairder en u ziet ze ook steeds vaker in het straatbeeld. Elektrische screens worden gemonteerd aan de buitenzijde van de gevel. Natuurlijk zijn deze geheel op maat te fabriceren. Screens zijn makkelijk in gebruik, hebben relatief weinig onderhoud nodig en zijn van hoge kwaliteit.

KENMERKEN:

De screen zélf hangt dan tussen twee geleiders. De elektrische bediening geschiedt heel eenvoudig met een afstandsbediening.
Of, misschien vindt u het prettig om met een app op uw smartphone te werken.

Bijna alles is mogelijk. Maar het heerlijke eindresultaat blijft dat een elektrische screen dé oplossing is om het binnenklimaat zo aangenaam mogelijk te houden.

Het type Zip-screen zorgt ervoor dat overdag het zicht naar buiten toe behouden blijft zonder inkijk naar binnen toe. Door de doekgeleiding is deze screen extreem windvast en kan tevens als insectenwering dienen.